Cumartesi, Aralık 09, 2006

MERHABAAA

Eveeet bizim buralara da kis geldi. Sonunda elektrik sobalarimizi yakmaya basladik, yani aksamlari. Gunduzleri gene yakmadan idare edebiliyoruz hala. Giyeceklerimiz de artik ti-shirt yerine ince kazaklar ve hirkalarla yer degistirdi. Gecen gun de bir yagmur bastirdi gene. Tam bir saganak yagisti. Misir'da iklim degisti bence coktan. Nerede o iki yilda bir on dakika yagan yagmur. Son 15 gunde uc kez yagdi delicesine.

Bir suredir yazamadim. Gecen hafta sonu da uc gunlugune Misir'in guneyindeki Soma Bay'a gitmistik. Ozel bir toplanti icindi. Dun de kizimin okulunda yari yil partisi vardi. Bu aksam yazacaktim ama resimleri bilgisayara aktaran aparat esimde kalmis. En kisa surede konularla ilgili yazacagim.

5 yorum:

Leyleğin ömrü dedi ki...

Bayramda ne yapıyorsunuz acep? Yai Kahire'de olacak mısın?

Leyleğin ömrü dedi ki...

Sevgi biraz taksitli notlar oldu ama sen yemek takımını götürdün mü? Sorun çıktımı? Ne önerirsin bana?
Çok sordum değil mi? :))

Unknown dedi ki...

Simdilik bir plan yok bildigim kadari ile. Buyuk ihtimal Kahire'deyiz. Yemek takimimi getirmedim. Cok agir oldugu icin ugrasamadim. Onerim: Buradan yenisini al!!

Berceste dedi ki...

Aaa sizde de mi ayni sorun var :) Ben de Ingiltere'den Turkiye'ye donersem tasimak icin ne yapmaliyim diye dusunuyordum kara kara :)
Bekliyoruz fotograflarinizi efendim.

Unknown dedi ki...

Berceste, eger getirecegin esyalar coksa sanirim kargo yolu ile getirebilirsiniz. Ama tek tuk seyler icin ben "bu kadar zahmete degmez" deyip getirmedim yemek takimimi. Hem bir suru is hem burokrasi hem para. Ben biraz kolayciyim bu konularda.