Pazar, Ekim 08, 2006

BENIM SEVGILI BENEKLI'M

Iste Misir'li oldugunu dusundugum kedim Benekli; Iri govdesi, uzun kulaklari, boynundaki halkasi ve benekleri ile.



9 yorum:

Berceste dedi ki...

Cok afacan bakiyor bu mirnav ! Ama ben Turk tekiri derim buna :D

Unknown dedi ki...

Tabii ki Turk! Turk topraklarinda yasayan anne babadan dogdu, Turkceyi gayet guzel anliyor, elinden gelse konusacak:)) Afacan bakisli kedimin bir ozelligi de gozleri ile konusmasi. Huzun, sikinti, mutluluk, her sey gozlerinde mevcut. Bu arada bizim gibi konusamasa da cikardigi seslerle ne istedigini anlatabiliyor kerata. Tutututu Masaallah, Nazar degmesin. Elem tere fis kem gozlere sis!:))

Adsız dedi ki...

http://www.panpet.com/kedi/tekir.asp

sen hani misir kedileri icin bizim tekirlerin aynisi demistin ya sevgi, o gun internette arastirdim ve bak yukaridakini buldum. soyu misir kedisine uzandigi icin sanirim onlara benziyolar ama misir kedileri bi baska guzel bence. senin kedinde arkadasiminkine cok benziyor, nazar degmesin =P

Berceste dedi ki...

Bak bir Lama Mutfakta arkadasimiz var, o da boyle tu tu tu nazar degmesin derken adi Lama'ya cikmis haberin ola :D Sitesinde yazmis, benim cok hosuma gitti.

Unknown dedi ki...

Evet Cem, ben de arastirmistim ve melez oldugunu ogrendim. Senin verdigin adresteki bilgiler benim kedim icin de gecerli. Bu arada farkettim, yazdiklarim seni arastirmaya yonlendiriyor, cok hosuma gitti:)

Unknown dedi ki...

Merak etme Berceste ben tututu larimi genelde bir basima iken yapiyorum:))Nerde bu Lama ben de okuyayim.

Nihat Akkaraca dedi ki...

Kediniz gerçekten Mısır kedisi olabilir. Bakışında olası bir Firavunluk seziliyor. Bizimkinin zadece adında benzerlik var Mısır kedilerine. Sizin kedinin adı Benekli bizimkinin ise Benek,Yabancı arkadaşlarımız her nekadar Spot derlerse desinler bize göre Spot...

Nihat Akkaraca dedi ki...

Pardon! Bize göre BENEK...

Unknown dedi ki...

Merhaba,Nihat Bey, hosgeldiniz. Aslinda bizim tekirler Afrika kedisi ile Avrupali bir irkin karisimindan meydana gelmisler. Ama Misir kedilerinin bir cok ozelligini de tasiyorlar.