Cumartesi, Ocak 31, 2009

BIR SARKIYLA MERHABA DIYEYIM

Bilgisayarimi hala kullanamadigimdan yazamiyorum, ama cok ozledim yazmayi. Elime gecirdigim laptop tan ufak ufak isinma hareketleri yapayim diyorum artik. Uzunca bir zamandir asagidaki sarkiyi koymak istiyordum bloga. Ilk defa bir dugunde dinlemistim ve cok hosuma gitmisti. Zaten kendisi de bir dugun olayini anlatiyor. "Mabrouk" Arapca'da "tebrikler" demek. "Tebrikler, senin mutlulugun bizim mutlulugumuz" seklinde sozleri var. Yerinde soylenip dinlenince cok anlamli gelmisti bana. Sizinle de paylasmak istedim.

Sarkicinin ismi Ramy Ayach, 1980 dogumlu bir Lubnan'li. Ama sarkilari tum Ortadogu'da dinleniyor.

8 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

SEVGİCİĞİM NE ŞEKER BİR DÖNÜŞ BÖYLE..
ÇOKDA ANLAMLI..
İYİ HİSSETMEN HARİKA

ÖZLEDİK SENİ..
ÇOK SEVGİLER NuNu

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Hoşgeldin Sevgi,
Yerin çok belli haberin olsun, bize anlattığın bilmediğimiz dünyayı ve kendini özlettin.
Bir daha kaybolmamanı dilerim.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Sevgili Nunu ve Yasamin Kiyisinda merhabalar. Ne guzel bir karsilama boyle cok tesekkur ederim. Bilgisayarim arada bir ariza yapiyor o yuzden arada bir boyle uzak kaliyorum yazmaktan. Laptop var bir tane kucucuk, onda da yazmak pek hosuma gotmiyor. Neyse geliyor bugun yarin bilgisayarim. Hemen yazacagim. Ben de sizleri cok ozledim:)) Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgi sana haber vereyim dedim, sayfanda bir 'bug' var sanirim yada bir nevi 'virus' cunku mesaj birakmaya calisinca acaip bir baska sayfa kendiliginden aciliyor sonra benim virus programi devreye girip, onun yuklenmesinin durduruldugunu soyluyor.

Bilgisayarinin ariza yapmasi belki kendi sayfandan'da olabilir. Animsarsan seni bir keresinde uyarmistim hani bazi kisilerin sayfalarindan virus alindigi gibi o kisilerinde virus verdigine dair. Biliyorsun bazilari bloglarini bile kaybetti.

Unknown dedi ki...

Sagol Cem uyardigin icin. Ne yapabilirim simdi, bu sayfayi kapatmam mi lazim? Bilgisayarimda virus varmis, temizlendi geldi, yaklasik 4 gun oluyor. Sen bunu bu dort gun icinde mi farkettin yoksa daha onceden mi?

Adsız dedi ki...

http://safeweb.norton.com/report/show?url=netcrefer.net

Bak burda senin sayfanda mesaj yazmak icin tikladiginda hemen o baska sayfa acilan 'netcrefer.net' hakkinda kisa bir bilgi.

neyseki bende norton var engeliyor sayfayi hemen ama eger anti-virus programi oldugu halde onu update hergun yapmayan arkadaslar varsa, belki nortonu olsada bu sayfa pc'lerinde direk acilabilir.

Bu sitedeki virus(ler) bilgisayarindaki bilgileri okuyabildigi gibi, sen istemeden yada haberin olmadan bisey yukletiyor bilgasayarin.

Bilmiyorum bunu nasil aldin ama sayfana hani ekledigin su extra linkli seyler var ya, en son hangilerini eklediysen cikar onlari. Zaten biliyorsun kimse sayfana gelip onlara tiklamazda. O hani sayfanizda bizim reklamimizi koyun, uzerine her tiklanandan para kazanin seyleri palavra.

Bunu yeni farkettim cunku uzun suredir cok mesgul oldugumdan pek internetede girmemistim.

Umarim aciklamalarim yardimci olmustur sana Sevgi.

Adsız dedi ki...

hayata bir ahenk daha kattın sevgi abla... çok güzel armoni... bir anlık gönül pasımı sildi...

Unknown dedi ki...

Evren, nasilsin? Askerlik bitti mi? Dugun ne zaman? Sevgiler.