Cumartesi, Ekim 04, 2008

SURPRIZ KONSER

Dun aksam kizimla birlikte evin yakinindaki bir alisveris merkezine gittik. Butun gun evde oturmaktan bunalmis olan kizim beni zorla disari cekti diyebilirim. Iyi ki de cekmis. Dolasirken bir muzik sesi duyduk ve o yone dogru gittik. Bir piyano saticisi piyanolarini sergiliyordu ve dikkati cekmek icin de bir piyanist ile bir kemanist getirmisti. Piyanoyu calan bey tecrubeliydi herhalde boyle konserler vermeye ama sanirim kemani calan kiz acemiydi bu konuda. Once utangac mahcup cikan kemanin sesi dinleyici toplulugunun artmasi ve alkislar sonucu keman calan genc kizin yuzunde tebessumlerle birlikte artti, cogaldi, costu. Bir guzel muzik ziyafeti cektiler bize bati muziginden ve Misir muziginden orneklerle ki sormayin. Bayagi keyiflendim dogrusu.


11 yorum:

B5 dedi ki...

Sizde henuz bir yasak yok degil mi? Bloglar kapatilmis da Turkiye'de. Misir'da boyle bir sey hicbir zaman olamaz herhalde...

Unknown dedi ki...

Sasirdim simdi, niye kapatilmis bloglar Turkiye'de?

B5 dedi ki...

mahkeme karari ile imis, ben de baskalarindan duydum... Haberlerde arastirdim...

Leyleğin ömrü dedi ki...

Sevgi Turkiye'den girilemiyor bloglara. Diyarbakır 1. sulh vs. mahkemesince yasaklanmış. Ben ktunnel yoluyla girdim. Bilgine.

Adsız dedi ki...

Son zamanlarda yasaklarla doldurulan, laik fikirlerin susturulmaya calisildigi, karanlik geri kalmis zihniyetin yok etmeye calistigi, yaralansada hala olmeyen ve ebediyen bizlerle yasayacak CUMHURIYETIMIZIN 85. yildonum bayramimiz cumhuriyetin anlamini ve degerini bilen tum Turklere kutlu ve mutlu olsun =)

Dip not:Sevgi senin blogda yasaklanir simdi =P.

akçahan dedi ki...

Merhabalar Sevgi! herşey gönlünce olsun!

hayat dedi ki...

Sevgi'ciğim, sizlere her şeyin gönlünüzce geçeceği iyi bir hafta diliyorum.
Seni kocaman öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Adsız dedi ki...

Sevgi Ramazan/Seker bayraminda sayfandaydin, Cumhuriyet Bayramindan sonra 10 Kasimda'da ortada yoksun. Kiziyorum bak =)

Saka bir yana, cidden 1-2 kelimede olsa senin gibi cagdas musluman birinden bu gunler hakkinda birseyler okumak isterdim.

Sana durustce fikrimi sunmak umarim yalnis anlamana yol acmaz.

Nice 10 Kasimlara Ataturkumuzu anmak icin.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

müzik ruhun gidasıdır sevgili sevgi.
ayrıca umuyorum iyisindir.
arayı çok açtınn :))))
sevgilerrrrr

Unknown dedi ki...

Merhabalar arkadaslar, uzun zaman oldu, hic birinnize yanit veremedim. Ara ara basima gelen internet ya da bilgisayar arizalarindan biri ile daha karsi karsiyayim. Bu kez de bilgisayarimin faresi calismadigindan, bir aydan fazla bir suredir yazilarimdan ve sizlerden uzagim. Su anda esimin laptopunu evde birakma inceligini gostermesi ile butun gunumu bilgisayar basinda gecirecegim ben de. Tabii rutin yapmam gereken ev isleri ve yeni basladigim spor faaliyetimi de yaptiktan sonra:))
Sevgili Cem tabii ki kirilmadim ama sen de okuz altinda buzagi aramissin gibi olmus:)) (sen de kizma) Ekim ayinin 25 inde girmisim en son bloguma. Ondan sonra ne yazik ki bahsettigim problemle karsi karsiya kaldim. Keske yazabilseydim sanirim, katildigim ve ilk kez Serra'yi da goturdugum Cumhuriyet resepsiyonundan bahsederdim. Hem o gunlerde ben Turgut Ozakman'in Dirilis adli kitabini okuyup kahroluyordum....yaaaa:))
Saka bir yana hepinize selam ve sevgiler. Bir daha ne zaman yazabilecegim bilmiyorum ama cok ozledim. Umarim en kisa zamanda yazabilirim tekrar.

Adsız dedi ki...

Sevgi okuz altinda buzagi aramadim ama ne yalan sayfanda cumhuriyet bayrami yada 10 kasim uzerine yazi aradim =), eski yazilarina bile baktim anliyacagin.

Ayrica altinda art-niyet yoktu aramamda, sadece oncedende belirtigim gibi bu gunler hakkindaki fikirlerini okumak istedim. Kizinin sayfasindan biliyorum nasil Ataturkcu bir genclik orda yetistirdigini =)

Ailecek size guzel gunler.

Not:su bilgisayari degistir artik.lol