Pazar, Eylül 16, 2007

"SECDE ETMEK KANSERDEN KORUYOR"




Secde Etmek Kanserden Koruyor.


31 Agustos 2007 Cuma15:19

Mısır'ın baskenti Kahire'de bulunan Ulusal Isın Teknolojisi Merkezi'nde yapılan bir bilimsel arastırma, Allah'a secde etmenin insanı kanserden korudugunu ortaya çıkardı.Arastırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı oldugunu ve ceninin sekil bozukluguna ugramasını engelledigini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldigi tespit edildi. Isın Teknolojisi Merkezi Bölümü Baskanı Biyoloji profesörü Muhammed Ziyaeddin Hamid, bu çagda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldıgını ve bu nedenle daha fazla ısın aldıgını belirterek, vücutta biriken bu yükün mutlaka dısarı atılması gerektigini bildirdi. Arastırma sonucu vücutta biriken elektromanyetik yükün Allah'a secde ile dısarı bosaltıldıgının belirlendigini dile getiren Mısırlı bilim adamı, bilimsel arastırmaların insan boyunun küçüldükçe elektromanyetik dalgalara ugrama oranının daha da azaldıgını gösterdigini söyledi.

Yedi Azanın Yerle Teması Enerjiyi Bosaltıyor

İnsanın secde halindeyken elektromanyetik dalgalara daha az maruz kaldıgını ve alnın yere degmesiyle vücuttaki elektromanyetik yükün dısarıya bosaltıldıgını tespit ettigini kaydeden Profesör Ziyaeddin, secde halinde olan bir insanın yedi organının yerle temas etmesinin bosaltımı hızlandırdıgını ve bunun yorgunluk ve bazı hastalıklara iyi geldigini ifade etti.

Arastırmaların elektrik yükünün vücuttan saglıklı bir sekilde atılması için secde anında kıbleye dönmek gerektigini gösterdigini bildiren Profesör Ziyaeddin, Kâbe'nin yeryüzünün merkezi oldugunu ve yeryüzünün merkezine yönelmenin vücuttaki elektrik yükünü dısarı atmak için en uygun pozisyon oldugunu söyledi.

Bes vakit farz namazın vücuttaki elektrik yükünün dısarı atılması için yeterli oldugunu belirten Mısırlı bilim adamı, uyku esnasında vücutta olusan unsurların sabah namazıyla dısarı atıldıgını ve insanın güne saglıklı ve canlı bir sekilde basladıgını kaydetti.

Ogle, ikindi ve aksam namazlarının günün yorgunlugunu ve stresini azalttıgını ve insana psikolojik bir rahatlama sagladıgını söyleyen Profesör Ziyaeddin, yatsı namazıyla gün boyu vücutta olusan yükün geri kalanının dısarı atıldıgını ve insanın rahat bir sekilde uykuya dalmasının saglandıgını belirtti.




( Yukaridaki haberi postama gelen bir haberden aynen aktardim.)

6 yorum:

Cairo @ Istanbul dedi ki...

Yeni bir sey daha ogrendim ;) saol.

Unknown dedi ki...

Sen de sagol Umit. Bu soylenenler aslinda benim deneyimimi de dogrulamis oldu. Ben de gune namazla basladigimda daha enerjik oldugumu farketmis ve hatta bir arkadasimla bu konu uzerinde konusmustuk. Yani bu arastirmanin dogrulugu bende ispatlidir:))

Cairo @ Istanbul dedi ki...

:)

Cairo @ Istanbul dedi ki...

rabbim kabul eder inchaallah..

TATLI CADI dedi ki...

İslam dininde her faaliyet mutlaka faydalı bir mantık içerir.Bu Kuran-ı Kerim'de de açık ve nettir.Yazdıklarını ilk kez duyuyorum ama bu yazıyı okuduğum ve bunları öğrendiğim için çok mutluyum.İyikide seni takip ediyorum ,hep bilgileniyorum. Rahmetlik anneannem "eğer söylediklerinden bir şeyler öğreniyorsan o kişi ile sohbete devam etmelisin,inan zararlı çıkmazsın" derdi çok haklıymış.Çok öpüyorum arkadaşım seni.

Unknown dedi ki...

Sevgili Tatlicadi, o cok guzel sozlerin icin tesekkurler. Vallahi, okuyanlarda boyle izlenimler olusturabiliyor isem ne mutlu bana. Ben de seni opuyorum. Sevgiler.