Salı, Haziran 19, 2007

BU BENIM ISTE



Gezinin son dakikalarinda aklima geldi bir fotograf cektirmek. Madem ki merak ediyorsunuz, iste! ben boyleyim!:))

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten şaşırdım,sizi okurken neden bilmem? hep kapalı sanıyordum hayalimde ve daha genç.Tıpatıp teyzemin kızı Suna ablama benziyorsunuz.Oda 40 yaşında,zayıf böyle,güleryüzlüdür,saçı bile aynı sizinle.
Mısırda kadınların bu kadar rahat olunmasınada şaşırmıştım,orasnı iran ve arabistam gibi sanma cehaletime kızdım kendime.Daha çok bilgilenmeliyim birçok konuda.fotoğraf için teşekkürler.Sevgilerle.
Ekin

Adsız dedi ki...

vayyy canım kardesim :) Benekli'nin iyileşmesine çok sevindim. Hayatımdaki ilk kedi olur kendisi:))

alev

Adsız dedi ki...

Suna ablamda sizi çok beğendi,benziyormuşuz dedi,suna ablam 46 yaşındadır,size 50-53 yaşında var dedi,hayır dedim iddiaya girdik,fotoyu büyütüp boynunuzdan anlamış,ama bence 48 gibisiniz ve hayat dolusunuz,suna ablam çok ise evhamlıdır.
Mısırla ilgili bilgilenmeye başladım sayenizde,bugün internetten bilgiler indirdim.27 yaşındayken mısırla ilgili nerdedeyse hiç bir şey bilememem ne acı imiş.
sevgilerle
ekin

Unknown dedi ki...

Evet Ekin, sen bildin ben 47 yasindayim. Yazilarimin sende bir isik yakmasina sevindim. Ogrenmekte gec kalmadin merak etme. Ben Misir'i 30'larimda ogrendim. Hem hala bilmedigimiz bir suru sey var bu alemde. Ogrenmeye calisiyorum ben de elimden geldigince cabuk...

Berceste dedi ki...

Cooook sekersin!

Yasla ne alakaniz var yahu! Insanin gonul yasi degil mi onemli olan... Gerisini karistirmayin! Soyleme sen de Sevgi aaaa!

(Gene esimin bilgisayarindan Linux'dan yazinca, Turkce ozurlu bir klavyem oldu, ozur dilerim...Turkce ozurlu bir klavye ile yaziyorsam, bilin ki kendi sularimda degilim :P )

Unknown dedi ki...

Aman Berceste dogrucu davutlardan biriyim ben de. Hani saklamam gerekeni saklarim da sakinca gormedigim seyleri de soylerim iste. Tesekkurler tatli yorumun icin.

Unknown dedi ki...

Sevgi abla yasla ilgili yorumlari okuyunca sasirdim, belki resim yuzunden ama ben seni goruntu itibari ile de hep kendi yasitim gibi gormusumdur. Fakat arada 10 yas olmasi ve gorumcem olman sebebiyle abla diye hitap etmek zorunda hissediyorum. Butun samimiyetimle ve seni yakindan taniyan biri olarak yasindan daha genc gosteren biri oldugunu ve digerleri(gorumcelerim) darilmasin ama :))) kafaca en yakin hissettigim kisi oldugunu soylemeliyim.
Sana ve Serra'ya kocaman opucukler :)))))

Unknown dedi ki...

Nilgun'cugum, ben de seni kendime cok yakin hissediyorum ve seni gercekten cok seviyorum. Yas konusundaki yanlis yorumlara:)))) gelince, fotograf yuzundendir o! Ben de hepinizi opuyorum canim. Bengisu'nun resimleri de cok hostu. Ona ozel olarak opucuk yolluyorum. Sevgiler...

Aslı Cin dedi ki...

Sevgi iyi dileklerin için gecikmeli teşekkürler. Tatil bitti geri döndüm, bir çok bloggerla tanışıp sohbet ettim orada, umarım seninle de karşılıklı görüşme şansımız olur. Şimdiden seni tanımış kadar oldum ya, yazıların gibi samimi bir gülüşün var. Sevgiler...

hilal dedi ki...

merhaba sevgi abla fotoğrafını görmeme sevindim,bende merak ediyordum sizi.kardeşim fotografı görünce vaaav kim bu güzel kız demişti.siteyi her zaman takip ediyorum.hani birazda mısırdaki düğün geleneklerinden bahsederseniz sevinirim.sağlıcakla kalın

Cairo @ Istanbul dedi ki...

slm, simdilik islemedeyim, bitirdikten sonra yorumlarim ;)

..

uMT from Cairo

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Ne kadar hoş bir bayansınız. Resminizi görmekten çok mutlu oldum. Yazılarınızı okurken artık hep resminiz gelicek gözümün önüne.

Unknown dedi ki...

Tesekkur edrim Mutlu Kadin. Tanistigimiza sevindim.

Gel binbir dedi ki...

Çok deneyimli bir yazarlık Hali var üslubumuzda tebrikler . Asınızda 30 larda gibisiniz. Allah uzun ve mutlu bir ömür versin.


Gel binbir