Perşembe, Haziran 28, 2007

BONCUK ISLERI

Mahkumlarin yaptigi boncuk islerine ornekler;

Kalemler




Kupeler


Cantalar


Anahtarliklar

6 yorum:

hayat dedi ki...

Sevgi'ciğim, ilk önce çok zarifsin çok şıksın ve de çok gençsin ve o gülen yüzün hiç solmasın.İnşallah bir gün seninle tanışabilir ve güzel sohbetler yaparız.
Allah mahkumlerin hepsine yardım etsin.Yaptıkları boncuk işleri harika olmuş ne çok emek harcamışlar.
Canım seni çok öptüm.
Sevgiler...

Oya Kayacan dedi ki...

Sevgili Sevgi, hapishaneye ziyaret bile çelik gibi sinir gerektirir, bir de yıllarca yatanların ne hale geldiğini düşün. Mahkumlar bu güzel yardımlarını hiç unutmayacaklardır. Yüreğindeki duyarlılık hep artsın. İyilikler diliyorum sana.

Adsız dedi ki...

Sevgi abla,gelişimiz kesinleşti gibi.size detayları yazarım hemen müjdeleyim dedim,en çokda siz orda olduğunuz için seviniyorum tabi mecbur değilsiniz bana arkadaşlık yapmaya elbette.olsun yinede varlığınız,benim mısırla ilişkin öğrendiklerim,kadınların sosyal ve etkin yaşamı,kapalılara olan saygı endişelendirmiyor beni,hayırlısı bakalım.
Ekin:)

Unknown dedi ki...

Hayat'cigim ne guzel iltifatlar oyle, tesekkur ederim. Ben de seninle tanisabilmeyi cok istiyorum. Bakalim kismet ne zamana?..

Unknown dedi ki...

Merhaba Oya, yillarca (ozellikle kendi yurdundan ayri, kimsesiz) yatanlarin bazilarinin ciktiklari zaman psikolojik durumlarinin bozuk olduklarini duydum. Bir kere seytana uymak insana nelere mal oluyor! Umarim kimse boyle bir seyle yuzlesmek zorunda kalmaz. Dedigin gibi unutmuyorlar. Gidenlerin icinde beni hala arayanlar var arada, halimi hatirimi sormak icin. Guzel dileklerinin aynisini ben de sana diliyorum. Tanistigimiza sevindim.

Unknown dedi ki...

Merhaba Ekin, simdiden hosgeldin diyeyim. Hayirlisi olsun. Tabii ki en azindan ayda bir kez gorusecegiz zaten. Burada zorluk cekecegini zannetmiyorum. Sevgiler.